Likstammen runt etapp 6

Efter en lång vinter och kylslagen vår kom äntligen lättnader i mynigheternas rekommendationer gällande aktiviteter under Covid-19, något ett 15-tal miljövänner passade på att njuta av då vi träffades 12/6 för etapp 6 i Likstammen runt. Vandringen gick längs den södra slingan av Holmens "Kunskapsskogen" med start vid "Entré Djupsundet. Slingan går i två häraden och man kan se spår av både naturvårdsbränning och flitiga bävrars gnagande. SMHI hade lovat uppehållsväder under vandringen, en utfästelse som de också höll, dessutom bistod de även med en stadig vind som gjorde att befarad blodsutgjutelse på grund av mygg i stort sett uteblev.

Varmt tack till Olof Lindén som ledde vandringen och Åsa Linnman som bistod med sakkunskap om vår natur.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter