Ängsslåtter - En het naturvårdsåtgärd.

Ett knappt 15-tal av föreningens mest värmetåliga (28o C i skuggan) medlemmar samlades idag vid Grindviks ängar för att under ordförande Olof Lindéns ledning genomföra den traditionsenliga slåttern.
En tacksamhetens tanke går till Länsstyrelsen, som i sin godhet hade lånat ut en slåtterbalk, något som besparade "lie-förarna" mycket möda och troligen även värmeslag. Efter avslutad slåtter, besiktigad och godkänd av Gunilla Avrén, Finnvik, intogs den medhavda matsäcken under samtal om allt från mountain bikes till liars beskaffenhet. Under fikastunden hade vi även turen att få se inte mindre än fyra havsörnar, som till synes behagfullt lät de fysikaliska lagarna göra livet en smula lättare då de steg högt i det blå.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter