Läs om föredraget vilt och jakt i sörmland

Alf Lettesjö gästades oss 12/11 och berättade om viltet och jakten i Sörmland under historiens gång. Ett 20-tal personer var på plats. Ni som inte kunde komma kan läsa anteckningar från föredraget här.

  • Robin Pettersson • 25 november 2016 10:13:42
    Vad roligt att du tyckte det Anna-Tora. Bra att medlemmarna tycker till, det är viktigt att vi i styrelsen får veta vad som är bra/dåligt och vilka typer av föredrag/aktiviteter som vi ska fokusera på. God Jul och Gott Nytt år till dig med!
  • Anna - Tora Alm • 25 november 2016 10:11:26
    Jag tyckte att föredraget var både roligt och intressant. Vill gärna få mer av liknande sort.
    God Jul och Gott Nytt År till alla Likstammens vänner!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter